0709155115 

hotfrog dekor

Hotfrog dekor - Jonas lindvall

Mobil.nr till jonas; 07062162850 mejl; jonas@hotfrog.se

Jonas Lindvall med sin firma Hotfrog Dekor har gjort det igen 🤩🤩🤩!!!

💥⭐️💫 Någon som vill ha dekorer på bil, släp skyltar, kläder, visitkort, klistermärken listan kan göras as lång!! mm.. tveka inte att kontakta honom eller mig så kan jag lotsa er rätt 💥 Bara fantasin sätter gränser vad man kan göra 🤗 och där fyller Jonas på idéer utan dess lika kan jag lova 🤩 Han har jobbat med grafisk design i hela sitt vuxna liv och är utbildat i det med han har sjukt många roliga idéer han bara sprutar ut idéer vad man kan göra samt att han är super lätt att jobba med ♥️ man känner att man behöver inte ha en färdig produkt! Så här blev mitt släp ♥️💫🤩 Valde dessa bilder som jag tog igår (var hemma 04.45 😅😂😂)… Då man ser reflextexten så himla bra på dessa bilder kontra dagsljus 😁💥💫 vill ni skall få se effekterna, men lika snyggt i dagsljus 💥⭐️🐾 TACK JONAS OCH GUSTAF ♥️⭐️💫