0709155115 

PORSCHE

My´s Lya Jean Av Gertrud

SE34264/2017 BELGISK VALLHUND TERVUEREN EFTER MALINOSLINJER.

Mankhöjd; 62 och Vikt; 32kg HD A/A ED 0/0

En mycket stor och atletisk samt trevlig tik som  är miljö stark och som vill alltid göra sitt bästa för sin förare. I hemmiljö ligger hon gärna i soffan och slappar och är en helt underbar familjehund. Som förutom träningar uppskattar Porsche långa promenader i skog och mark och att få följa med i löpar spåret eller få följa med när man cyklar. 

Dottern som är12år tränade agility med henne tidigare men det avtog i samband med Covid-19 samt att tränaren flyttade till ett annat län. Då klev jag fram och började tävla henne i Lydnad samt i BSL = (spår och lydnad, samma som IGP bara det att man inte kör skyddet). Vi satsade på att hinna med alla tre BSL 1, BSL 2 och BSL 3 innan årets slut 2021 men tyvärr han vi inte med BSL 3 innan hon gick i löp samt att tävlingen i Björnåsen 2021-12-04 blev inställd så får vi ta det efter att hon varit mammaledig.

I lydnaden så är hon en hund som har ett högt lägsta, vill säga att även om hon är på tävling och man är nervös och det är mycket runtom så håller hon ihop dvs har ett högt lägsta och leverera fina poäng. För att tävla är aldrig samma sak som att köra lydnad hemma på hemma plan. 

I spåret har hon en fin djup nos och håller sig noga till spårkärnan hon är mycket spår noga, skulle nog lätt säga att spåret är hennes paradgren. Som domarna sagt vid tävling hon är en hund som hör hemma i de högre klasserna i spår med de högre poängen. Sista tävlingen Så klantade jag till mig inget som skall belasta Porsche och vi fick ett avdrag på -6p ändå fick hon fint resultat.

I skyddet har vi precis börjat med och hoppas att vi skall kunna kör IGP nästa år alltså 2022. Hon bör kunna leverera det till hösten 2022, då spåret och lydnaden är detsamma som i BSL så det är bara skyddet som skall läggas på vilket jag inte ser några konstigheter i alls.

MERITER
MH
BH/VT
Start klass Lydnad / uppflyttad
BSL 1
BSL 2
foto

 Porsche i skyddsarbete

Klicka på bilderna och få upp hela bilderna i fullformat!!!

Skyddsarbete
FOTOGRAFIER

 PORSCHE I Lydnad

KLICKA PÅ BILDERNA OCH FÅ UPP HELA BILDERNA I FULLFORMAT!!!